website statistics

Ливър Хол – защита на черния дроб

Posted by admin 02/03/2024 0 Comment(s)

Ливър Хол –  защита на черния дроб  

Ливър хол се използва за детоксикация на черния дроб и защита срещу токсини.
 Съдържанието на 80 вкусни таблетки за вашите верни и мили приятели е Бял трън (Silybut marianum- екстракт на активното му вещество Силимарин), дрожди - Saccaromyces cerevisiae ,  L-Аргинин,  Витамин А и Витамин Е. 
Водещата съставка е екстрактът от Бял трън - комплекс от антиоксидантни биофлавоноиди, известни като Силимарин. Силимаринът е не само протектор на здравите чернодробни клетки, а и стимулира регенерацията на увредените. Той е ĸoмплeĸc oт над 200 биoлoгичнo aĸтивни вeщecтвa, седем биoфлaвoнoида и eдин флaвoлигнaн. Всички те oпpeдeлят cпocoбнocттa мy дa пpeдпaзвa чepнoдpoбнитe ĸлeтĸи oт yвpeждaнe и пpoниĸвaнe нa тoĸcични вeщecтвa, дa пpeмaxвa cъщecтвyвaщитe тoĸcини, пpeдпaзвa oт въздeйcтвиeтo нa тeжĸи мeтaли, нaмaлявa ĸoличecтвoтo билиpyбин,  cтимyлиpa пpoизвoдcтвoтo нa пpoтeини и aĸтивиpa paбoтaтa нa ДHK и PHK.
Силимаринът имa изpaзeни нeвpoпpoтeĸтивни, гacтpoпpoтeĸтивни, нeфpoпpoтeĸтивни, aнтитoĸcични, aнтивиpycни cвoйcтвa и ce изпoлзвa ĸaтo xoлepeтичнo, xeпaтoпpoтeĸтивнo cpeдcтвo. Тoй yĸpeпвa ĸлeтъчнитe мeмбpaни и нacъpчaвa oбpaзyвaнeтo нa нoви ĸлeтĸи. Ocвeн тoвa cилимapинът имa aнтиoĸcидaнтни cвoйcтвa и предпазва от появата на ракови заболявания. 
Дрождите - Saccaromyces cerevisiae са от голямо значение за кучета, тъй като са  богати на витамини от група В, повече от колкото всяка друга храна. Тези витамини насърчават здравето на козината и очите и подобряват чернодробната функция на вашето куче. Високите нива на витамини от група В намаляват безпокойството при кучетата, което е нарастващ и често срещащ се проблем. Витамините от група В осигуряват енергия, здрави кости, козина и активират имунната система. Помагат за превръщането на протеини, мазнини и въглехидрати в енергия, като по този начин укрепват имунната система. Учените са идентифицирали 16 различни аминокиселини и 15 различни минерала и микроелемента в Saccaromyces cerevisiae. Това ги прави отличен доставчик на висококачествен животински протеин. Те също така снабдяват организма с магнезий, желязо, мед, цинк и други полезни вещества. Освен всичко друго, съдържат и микроелемента селен, който помага за свързването на свободните радикали. Тези дрожди са от голямо значение за кучета с кожни проблеми, като екземи, обриви, лишеи и проблеми с козината, например, ако козината вече не е лъскава, а е матова.  Те също така регулират нивата на холестерола и функциите на щитовидната жлеза.
 L-аргининът е биологично активната форма на аминокиселината аргинин. Принадлежи към протеиногенните аминокиселини и е основна аминокиселина за кучета и котки, Участва в изграждането на мускулната тъкан, като се включва в състава на протеините, подобрява панкреатичната функция при метаболитни заболявания и диабет, спомага за превръщането на амоняка в урея, която се екскретира в урината, тъй като е клетъчен токсин. 

Витамин A заедно с витамин Е са предпочитани антиоксиданти, защото блокират разрушителните свободни радикали, действат противовъзпалително и намаляват серумното ниво на холестерола. Цялата по горе описана комбинацията - усилва и подпомага процеса на детоксикация на черния дроб, втечняването и емулгирането на лошия холестерол срещу отлагането му в тъканите, подпомага функциите на черния дроб при разнообразни проблеми – чернодробна недостатъчност, затлъстяване, диабет, хепатит, стеатоза, отравяне, намалява отрицателното въздействие на химио и лъчетерапии, специално на рентгеново облъчване, добавя протективни механизми за защита на клетъчните мембрани, усилва регенерацията на клетките до възстановяване на черния дроб, усилва детоксикацията в организма и ефективността на лимфната система за изхвърляне на отрови, тежки метали и канцерогени и има противотуморен ефект, влияе благоприятно при храносмилателни проблеми и регулира функцията на стомашно-чревния тракт, осигурява повече енергия, положително въздействие върху кръвта, кожата, козината, нервната, сърдечно-съдовата система и мозъка, осигурява антиоксидантна защита.

Употребата на Ливър Хол е подходяща при:
- съдови проблеми, диабет и преболедуван хепатит
- цироза, стеатоза
- рак, след химио и лъчетерапия, рентгеново облъчване
- химическо или хранително отравяне.
- нервни, неспокойни, невъздържани и неизпълняващи команди.
- очни проблеми и висок холестерол
- хормонални проблеми
- профилактично при възрастни кучета
- при окапване на козината, затлъстяване, екзема
- при служебни, ловни и спортни породи и всички, от които се очаква непресъхваща физическа и  психическа сила.
- за изчистване на черния дроб от токсини, попаднали в кръвта от дишането и храненето, от бактериални или вирусни инфекции, а също от пестициди и лекарства
- при недобро храносмилане и неправилен начин на хранене 
- за защита и намаляване концентрацията на трудно отбягваните отрови - изгорели газове от колите,  радиация, химикали от битова химия, изгорели газове от пожари и много други опасни токсини.
- засилва антиоксидантния потенциал на клетките чрез увеличаване производството на глутатион и супероксид дисмутаза
- възможност за отстраняване на тежките метали и канцерогени от организма
- за прочистване на кръвоносната система,
- за възстановяване след раждане,
- при смяна на храната и в случай на диария
- повишава адаптацията при смяна на сезони
- при смяна на собственик.

Продуктът Ливър Хол ще има още по-бърз и цялостен ефект върху  тялото, ако се ползва в комбинация с Гастро Комфорт. 

В комбинацията от Ливър Хол + Топ Пауър ще подобри състоянието на имунната система, а с Релакс Муун ще успокои и отпусне тялото на  вашата животинка.

Всички добавки на „Алдагон-храна за дракони“ е препоръчително да се дават като награда по време на игра и забавления.
И най-важното, не забравяйте, че най-доброто и правилно действие е профилактиката. 

Leave a Comment