website statistics

За Aldagon

 Кучешка храна - ALDAGON - FOOD FOR DRAGONS е създадена с много Любов и грижа за вашият четириног Приятел. Името е вдъхновение  от приказките и митовете за драконите, които имат много общи черти в характера си с кучетата. Така както драконът е верен до живот на своя господар, на неговата кауза и територия, така и вашето куче възприема живота си с вас. То ви обича с цялото си сърце, защитава вас и вашият дом и е готово да ви служи до живот. Също както драконите са здрави, мощни и физически издръжливи, така и вашето куче е създадено от природата здраво и физически издръжливо.

 От приказките знаем, че драконите страдат единствено от емоционални и сърдечни болки, а всяко физическо нараняване отминава за миг. Същото е и при вашият верен Приятел. Не случайно българският народ казва “Ще ти мине като на куче”.

Такава е природата му. Но в днешно време ситуацията е друга.

За това, емоционалното здраве на вашият Приятел оставяме на вас и вашата Любов, а за физическото му здраве създадохме марката ALDAGON - FOOD FOR DRAGONS“.

Храната ALDAGON - FOOD FOR DRAGONS” се грижи комплексно за физическото състояние на кучето, от момента на приемането й в неговият организъм, до отделянето й.

Звездата ⭐️ на ALDAGON - FOOD FOR DRAGONS изгря на 3.02.2022 година.